屌丝学院(爱脖协会)
屌丝学院(爱脖协会)
屌丝学院(爱脖协会)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
屌丝学院(爱脖协会)

School is about to hang in suffocation categories, including hanging, America neck, choking, strangulation, if you have better resources, do not forget to share here

首页首页  Latest imagesLatest images  注册注册  登录  
每个专区请发相关内容,不然通通删除! 请勿发色情的主题,否则删主题严重者封禁用户! 请勿恶意灌水,后果自负! 有问题请直接查看FAQ。

茶余饭后的闲聊18+

向下 
2 posters
作者留言
pipihifocc

帖子数 : 23
注册日期 : 14-05-11

茶余饭后的闲聊18+ Empty
帖子主题: 茶余饭后的闲聊18+   茶余饭后的闲聊18+ Icon_minitime周一 五月 12, 2014 2:13 am

大家好呀~我叫呀雪,今年就 18 歲囉,三圍呢…哈哈,唔講住先~因為成績唔係咁好,升唔到中六,結果就去讀 ive 個 d 野。
而家又放假,搞到日日都係屋企上網訓覺。我有個呀哥,佢一間房我一間房,每人都有一部電腦,不過佢個部勁好多。

我都覺得自己有少少咸濕^^v,上討論區都會好奇去上個 d 成人區睇下,不過多數只係去吹水區個度睇下,其他區都唔係咁方
便睇,費事有人突然間入黎…!

今日天氣好熱,我就淨係著住件加大碼白 T 當埋裙著,照樣係屋企上網,不過上得多同樣既地方都悶架,心思思就去影片區度
睇下。呀…安全起見鎖好度門先~入到去咁多個 post…是但入一個睇,咁就入0左個標題係’香港學生妹***’既 post 啦,開左條
link 睇,段片成分幾鍾,全程就係影住個著住件好似東華校服既女仔係度***,仲要出埋鏡,又有細妹大特寫,仲叫得好大聲…
好彩我醒目,用耳筒黎聽,唔係成間屋都聽到…以為係我*** tim。真係估唔到佢地可以咁大膽,睇完個身熱熱地,就繼續去第
2d post 度睇,點知一入個 post 條 link,部電腦死機 =.= 畫面無哂野,連熄機都熄唔到,搞到我要去搵呀哥求救。我去呀哥間
房度同佢講

我:呀哥~救命呀~~~我部腦唔知點解咩野都睇唔到呀,快 d 過黎幫我整啦
哥:你等陣先啦,save 埋過去幫你整啦
我:快 d 啦~我趕住用呀~
哥:趕咩野姐…你咪又係 msn 同 d 仔傾計…
我:唔係啦!!!你快 d save 啦
哥:好啦好啦,你用住我個部先啦

之後呀哥就去幫我睇下咩事,我就用下佢部勁電腦,佢桌面超多野,又鬼死咁亂,d 男人個個都係咁既咩…咁亂都唔執下佢。
我都費事睇桌面有 d 咩,就禁入去我的文件睇下,見到個個 h 既 folder,禁入去見到好多咸濕野…又有片,又有咸濕漫畫,
我個心卜卜跳,好想去睇下呢 d 野。於是我就搵下有無 d 得意 d 既。’妹之初體驗’…’近親相姦’…唔係 ma…呀哥竟然鍾意睇呢
d 片咁變態…之後搵到個又係叫做’香港學生妹***’既 folder,就禁入去睇下係唔係之前睇個個。入面竟然有成 50 幾個 file…
嘩,咁多??我就由第一個開始睇,呢個都算正常番 d…睇唔到塊面,只係睇到佢***,睇真 d…佢竟然用木童笛黎***-0-吹
個個位插哂入細妹度…好勁呀…之後一直開黎睇,唔知係唔係 high high 地既關係,一路睇我隻手就一路摸自己細妹,仲摸到
濕濕地…突然間呀哥係後面攬住我,仲攬得鬼死咁實,佢就講

哥:呵呵~咸濕妹。仲捉你唔到?
我:咩…咩野呀!!我…我禁禁下唔知點解禁0左黎睇,你就咸濕!!變態!
哥:我咸濕變態?!哈哈~係囉,唔知頭先你做緊咩野呢,邊個咸濕先~
我:我…我學下入面 d 人囉,睇下佢地有咩感覺咋 ma
哥:仲扮野?你睇下你心口兩粒的突起哂囉

我聽完都唔知點答好…呀哥伸手去我細妹摸0左幾下,拎番隻手上黎俾我睇話

哥:你睇下,你下面都濕哂囉,仲話唔咸濕?
我:我……
哥:想唔想 high d先
我:想…

我講完呀哥就抱我去我間房,放低我係將床度,我都知佢想做咩野了…

佢同我講叫我放鬆 d 訓係度就得,我就聽聽話話訓係度。佢將我件大 T 拉高到個肚個位,我下面成條粉紅色底底現哂,仲濕
左成大’達’,呀哥就用塊面磨我細妹,又用條脷’奶’。我就覺得好 high,係咁呻吟。之後呀哥就慢慢由細妹度向上‘奶’,之後去
到心口,佢就話

哥:嘩…呀妹你對波咁大既??
我:34C囉…
哥:勁呀!!你成日渣架?
我:痴線!邊有成日渣…
哥!無?!?咁要渣下囉~

講完佢就係咁渣,係咁吸粒 lin 頭,搞到我 high 死…唔怪得知睇片 d av ***成日俾人咁樣做,原來咁舒服…呀哥唔知幾時除
哂 d 衫,得番條黑色底底,突起左成舊野。之後佢除我0左我條底底,番番去細妹度食我 d 西水。佢食0左一陣就除埋佢條底,
一條男人既啫啫出現…應該叫撚先係…好鬼大條…佢渣住條野磨我細妹,用 d 西水整濕佢條野就同我講

哥:你係唔係第一次架?
我:係…呀…你…細力 d 呀…
哥:okok~

佢對準個位,就慢慢插入去細妹度,插入個時我覺得好痛,一味係度大叫…佢插哂入去我先無咁痛…佢同我講第一次係痛少少,
之後就唔會。我都唔知…佢下面慢慢插,都錫住我唔大力,最初真係得個痛字…之後個種感覺…又痛又 high…好怪…

我:呀…呀….呀…痛…
哥:放鬆 d,e…?你唔係話第一次既咩?點解…
我:我係第一次架!!我點知咩野姐…!

呀哥佢抽番成條野出黎,之後一野插入去細妹度…我即時爆左句粗…=.=

我:我 x 你咩!咁撚大力插!痛死啦!
哥:sorry~~sorry~~錫番錫番

個野好似坐跳樓機衝落黎咁…嚇鬼死我。我見下面有 d 血了,如佢所願啦=.=

之後一直係咁插,我就一直淨係 feel 到又痛又 high…插左幾分鍾,呀哥就話

哥:呀…呀…我要射啦…
我:呀…呀…唔好…唔好射…係入面…

佢狂插左一陣抽條野出黎射係我個肚度,白中帶紅…個 d 就係我 keep 左 18 年既處女血了 /.\ 我同佢講

我:呀…你同我整番乾淨佢先好走呀…
哥:ok~~ok~~呀妹你真係好正…樣又靚…身材又正…真係估唔到係處…
我:好出奇咩!!第一次咪俾左你囉衰人
哥:唔知邊個咸濕呢??呵呵

我無理佢,佢整走哂 d 精後我就即去沖涼了,費事整到個身臭賓賓。好彩呀哥都唔係太狼,溫柔對住我,而且又無射係入面,
總算有個唔錯既第一次啦~~嘿嘿…

沙發 acmilan
cccccccccccccccccccccc

板凳 acmilan
******************x

地板 test
good story, thanks

5# iamhkb
c

上一頁第1頁下一頁
首頁 | 登錄 | 註冊
標準版 | 觸屏版 | 電腦版 | 客戶端
© Comsenz Inc.
返回页首 向下
Admin

Admin

帖子数 : 60

帖子主题: 回复: 茶余饭后的闲聊18+   茶余饭后的闲聊18+ Icon_minitime周一 五月 12, 2014 2:29 am

你搞乜吖,复制的
返回页首 向下
http://chokeneck.gugebb.com
pipihifocc

帖子数 : 23

帖子主题: 回复: 茶余饭后的闲聊18+   茶余饭后的闲聊18+ Icon_minitime周一 五月 12, 2014 1:23 pm

复制好过冇,而且呢d系翻墙成果
返回页首 向下
Admin

Admin

帖子数 : 60

帖子主题: 回复: 茶余饭后的闲聊18+   茶余饭后的闲聊18+ Icon_minitime周一 五月 12, 2014 7:05 pm

pipihifocc 写道:
复制好过冇,而且呢d系翻墙成果
讲乜咖?一大篇
返回页首 向下
http://chokeneck.gugebb.com

茶余饭后的闲聊18+
返回页首 
1页/共1

您在这个论坛的权限:不能在这个论坛回复主题
屌丝学院(爱脖协会) :: 街拍小腿-
转跳到: